Projekt frivillig

Projektfrivillig logo RGB

Formålet er, at de unges kendskab til frivilligt arbejde fremmes, og at flere unge engagerer sig i frivilligt arbejde.

Det nye ved Projekt Frivillig - i forhold til andre typer frivilligt arbejde - er, at eleven får et bevis for sin indsats - et Frivilligbevis. Frivilligbeviset kan vedlægges eksamenspapirerne.

I kraft af Projekt Frivillig får foreninger nu adgang til den ressource og det potentiale, der ligger i målgruppen af unge på ungdomsuddannelserne.

For at gøre tilgangen til Projekt Frivillig lettere både for elever på ungdomsuddannelser og foreninger, er det muligt via www.projektfrivillig.dk både at opslå og søge forløb. Det er også muligt for foreninger og organisationer at registrere sig i foreningsdatabasen, hvis den ønsker at blive kontaktet af en frivillig, så man i fællesskab kan sammensætte et Projekt Frivillig forløb.

Nærmere information fås via projektets hjemmeside eller ved at kontakte skolens frivillighedsvejleder Allan Gade Jacobsen.