Barselsvikariat i fagene engelsk og spansk

Ved Ribe Katedralskole er der et barselsvikariat på fuld tid ledig til besættelse pr. 1. marts 2018 til og med 30. juni 2018 i fagene engelsk og spansk.

Stillingen kan også søges af kandidater uden pædagogikum.

Ribe Katedralskole er en traditionsrig skole midt i Ribe by og samtidig en helt ombygget skole med nye laboratorier og klasselokaler samt et stort nyopført fællesområde. I år har vi 7 gymnasie- og 2 hf-spor. Der er 575 elever på skolen.

Vi lægger vægt på at være en arbejdsplads med stor åbenhed og et godt kollegialt og fagligt fællesskab, hvor nye kolleger naturligt indgår. Nyansatte lærere tildeles en tutor i hvert af deres fag.

Flere oplysninger om skolen findes på denne hjemmeside. Spørgsmål om stillingen rettes til rektor Kristian Bennike tlf. 75 42 02 66.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning stiles til rektor for Ribe Katedralskole og sendes via gymnasiejob.dk senest torsdag den 25. januar 2018.