Ledige stillinger

Ribe Katedralskole søger en matematik- og økonomilærer på fuld tid pr. 1. november eller hurtigst muligt til undervisning på primært den merkantile studentereksamen hhx og skolens øvrige uddannelser.

Alle elever på hhx i Ribe har matematik på gymnasialt B-niveau, og da en del af vores elever også løfter faget til A-niveau, er der pres på matematiklærerne. Ligeledes oplever vi, at eleverne vælger studieretninger med virksomhedsøkonomi på A-niveau, og vi har nu brug for en ekstra kollega til at varetage undervisning i de faggrupper.

Alt efter din fagkombination og erfaring kan der også blive tale om undervisning i matematik, erhvervsøkonomi og eventuelt organisation på skolens merkantile eux-uddannelse.

For at opnå undervisningskompetence i matematik og virksomhedsøkonomi skal du have gennemført en relevant uddannelse på kandidatniveau og have mindst to års erhvervserfaring.

På Ribe Katedralskole går der knap 800 elever på skolens ungdomsuddannelser: Stx, hhx, hf og eux. Fra 2020 udbyder skolen også htx-uddannelsen. Skolen bygger i disser måneder nye undervisningslokaler og renoverer de historiske bygninger i Ribes centrum, så alle elever fra januar 2019 går i skole på den samme adresse. Skolen beskæftiger mere end 90 medarbejdere.

Flere oplysninger om skolen findes på skolens hjemmeside www.ribekatedralskole.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte uddannelsesleder Jacob Lund Jørgensen på mobil 3023 8489 eller rektor Kristian Bennike på mobil 2783 1590.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning stiles til rektor for Ribe Katedralskole og sendes via gymnasiejob.dk senest søndag den 23. september 2018.